Takaisin

Yooka-Laylee

Alusta

  • GeForce Now

TARKKUUS

  • 1080p max.

Tulot

  • TÄYSI OHJAINTUKI
  • USEAN OHJAIMEN TUKI

Tyylilaji

Julkaisija

  • Team17 Digital Ltd

Kuvaus

Sisältää Steam-digitaaliavaimen PC-latausta varten.

Yooka-Laylee on aivan uusi avoimeen maailmaan sijoitettu tasohyppely tämän genren veteraanistudio Playtonicilta.

Pääset tutkimaan valtavia ja kauniita maailmoja, kohtaat (ja voitat) unohtumattomia hahmoja ja voit kerätä valtaisan kokoelman keräilyesineitä, kun lähdet matkaan kaverikaksikon Yookan (se vihreä) ja Layleen (se isonenäinen näsäviisas lepakko) kanssa. Eeppisen seikkailusi tavoitteena on pysäyttää suuryrityshyypiö Capital B, joka on kehittänyt katalan suunnitelman imeä kaikki maailman kirjat... ja muuntaa ne puhtaaksi voitoksi!

Sankarit kohtaavat monia erilaisia pulmia ja tasohyppelyhaasteita, joista heidän on selvittävä erikoisliikkeidensä turvin. Tehtävänäsi on etsiä Pagies, kultainen palkinto, jolla voi avata – ja laajentaa – näyttäviä uusia maailmoja. Nämä maailmat ovat täynnä outoja hahmoja, kaivoskärryhaasteita, pelihallipelejä, visailuja, moninpelejä... ja paljon muuta!

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:
UUSI KAVERIKAKSIKKO: Yooka ja Laylee omaavat mahtavat kykyvalikoiman, joka on kuin luotu tasohyppelyjä varten ja jota voi laajentaa entisestään käärmemyyjän Trowzerin avulla.

KULJE OMIA POLKUJASI: Voit ostaa ja avata liikkeitä omaan tahtiisi, laajentaa suosikkimaailmojasi valintasi mukaan entistäkin monipuolisimmiksi ja mukauttaa pelityyliäsi ottamalla käyttöön ainutlaatuisia Tonic-pelimukautuksia. Jokaisen pelaajan pelikokemus on ainutlaatuinen.

NYKYAIKAINEN KERÄILY: voit etsiä kiilteleviä keräilyesineitä, jotka vievät peliä eteenpäin (sekä muita arvokkaampia materiaaleja), kuten kaksitoiminen perhosenergia tai hankala haamukirjoittaja!

HAHMOJEN VYÖRY: Kohtaat pelissä valtavasti mieleen jääviä hahmoja, jotka legendaarisia tasohyppelypelejä luoneen studion taide- ja äänisuunnittelijat on herättänyt henkiin. Nämä hahmot jäävät varmasti elämään Playtonic Universen tulevissa seikkailuissa. Voit odottaa kaikenlaisia murahteluja, vingahduksia ja rääkäisyjä.

UNELMIEN SOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) ja Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet todellisen melodioiden mestariteoksen. Nyt kannattaa ihan oikeasti puhdistaa korvat, sillä niille on tarjolla todellista herkkua!

KAVERIN KERA: Voit koota oman kaverikaksikon ja seikkailla Yooka-Layleen läpi yhteispelitilassa! Toinen pelaaja voi ottaa hallintaansa yksilöllisen yhteispelihahmon ja auttaa Yookaa ja Layleeta tainnuttamalla vihollisia ja auttamalla kaksikkoa ratkomaan vaikeita haasteita. Reppuselkäratkaisuja ei tarvita.

RUTKASTI KAIKKEA MUUTA: pelissä on löydettävänä ainutlaatuisia pomotappeluita, kaivoskärryhaasteita, upean retroja pelihallipelejä, visailuja ja yli kahdeksan ainutlaatuista moninpeliä!