nvidia-games-app-fi
shield-android-update-September2018-fi
Tomb Raider: koe uudelleensyntymä NVIDIA SHIELD TV:llä


Tomb Raider: koe legendaarisen Lara Croftin uudelleensyntymä NVIDIA SHIELD TV:llä

Julkaissut William O'Neal - Tue, Mar 7, 2017

Lara Croft on aito pop-kulttuurin ilmiö, joka on siirtynyt hittipeleistä lehtien kansiin ja ison budjetin elokuviin. Lightspeed Studios ja Crystal Dynamics ottivatkin harteilleen vaativan tehtävän ryhtyessään uudistamaan tätä legendaarisen suosittua pelihahmoa. Studiot onnistuivat tavoitteessaan fantastisesti, ja nyt voit kokea Tomb Raiderin uudelleentulemisen NVIDIA SHIELD TV:llä.

NVIDIA SHIELD TV:n tehokkuus varmistaa, että voit kokea Lara Croftin uudelleensyntymän kaikessa komeudessaan. Lataa peli Google Play'stä vain 14,99 $:n hintaan, niin pääset kokeilemaan itse, miten tämä fantastinen toimintapeli onnistui uudistamaan jo ennestään mainiota pelisarjaa. Mikä parasta, SHIELD TV -versioon kuuluu DLC-paketti Tomb of the Lost Adventurer, joka sisältää lisäasuja, -taitoja ja -asepäivityksiä.

Tomb Raider: koe legendaarisen Lara Croftin uudelleensyntymä NVIDIA SHIELD TV:llä

Kun käynnistät Tomb Raiderin, huomaat ensimmäisenä pelin kauniin visuaalisen ilmeen ja näyttävän kenttäsuunnittelun. Ryömit kosteissa luolissa, kiipeät mahtavien rakennelmien päälle ja kuljet villissä, elämää kuhisevassa maastossa. Uusi NVIDIA SHIELD TV varmistaa, että pääset kokemaan pelin grafiikkamoottorin tuottamat näyttävät grafiikat parhaalla mahdollisella tavalla.

Tomb Raider sisältää myös toimintaan syvällisyyttä lisääviä peliteknisiä parannuksia. Lara on edelleen ihmisdynamo, joka liikkuu notkeasti kuin kissa ja taistelee kuin peto, mutta pelin kehittäjät ovat lisänneet peliin myös edistymisjärjestelmän, jolla voit kehittää hänen liikkeitään. Uudet taisteluliikkeet, selviytymistaidot ja kykymukautukset päästävät Laran todellisen potentiaalin valloilleen.

Tomb Raider: koe legendaarisen Lara Croftin uudelleensyntymä NVIDIA SHIELD TV:llä

Lara on saanut lisäksi käyttöönsä vaikuttavan valikoiman aseita, kuten hiljaisen mutta tappavan jousen sekä pistooleja, kiväärejä ja haulikoita. Kaikkia aseita voi viritellä erilaisilla lisävarusteilla ja osilla, jotka parantavat aseiden ominaisuuksia. Koko show'n varastaa kuitenkin lopulta Laran kätevä kirves. Tämän monikäyttöisen työkalun avulla Lara voi tarttua erilaisiin pintoihin, lasketella alas köysiä pitkin ja niitata vihollisia näyttävin tavoin.

Tomb Raiderin ostavat SHIELD TV:n omistajat pääsevät nauttimaan pelin lisäksi myös aivan mainiosta tarinasta. Terävä käsikirjoitus, mainio rytmitys ja aidosti kiinnostavat tapahtumat ja käänteet varmistavat, että Laran kehitys hahmona tuntuu merkityksellisestä ja kiehtovalta. Tomb Raiderin kerronnan keskipisteestä löytyy aitoa inhimillistä draamaa, joka lisää pelin houkuttelevuutta.

Tomb Raider: koe legendaarisen Lara Croftin uudelleensyntymä NVIDIA SHIELD TV:llä

Lara Croft ja Tomb Raider ovat heränneet uudelleen henkiin Lightspeed Studiosin ja Crystal Dynamicsin mainion työn tuloksena. Jos pidit alkuperäisistä Tomb Raider -peleistä, tämä sarjan päivitys tempaa myös sinut varmasti mukaansa mainiolla toiminnan ja tarinankerronnan sekoituksellaan. Jos et ole tutustunut Lara Croftin aiempiin seikkailuihin, Tomb Raider on ehdottomasti kokemisen arvoinen seikkailu, josta ei puutu toimintaa.

Lataa Tomb Raider, ja koe itse, miksi Lara Croftista on tullut niin iso tähti. Etkö omista vielä laitetta? Kun hankit NVIDIA SHIELD TV:n, saat nostettua pelisi aivan uudelle tasolle.