tomb-raider-on-shield-fi

NVIDIA SHIELD Android TV gets SHIELD Software Experience Update 7.1


Tänään julkaistava päivitys on 20. ohjelmistopäivitys sen jälkeen, kun SHIELD-ohjelmistopäivitys 7.1 julkaistiin vuonna 2015.

Julkaissut NVIDIA - Sun, Sep 9, 2018

Hei uskolliset SHIELD-fanimme!

Kun julkaisimme SHIELD TV:n, lupasimme tukea laitettanne usein julkaistavilla merkittävillä päivityksillä.

Vuodet ovat tuoneet mukanaan paljon muutoksia. Olemme saaneet lukemattomasti palautetta, jonka avulla olemme saaneet tehtyä SHIELD-laitteista niin mahtavia, kuin mitä ne ovat tänään. Olemme erittäin kiitollisia avustanne!

Nyt jatkamme antamamme lupauksen mukaisesti julkaisemalla uuden päivityksen ja lisää ominaisuuksia, jotka eivät edellytä uusien laitteiden ostoa.

Our first SHIELD tweet

(Ensimmäinen twiittimme. Tuntuu kuin tämä olisi tapahtunut eilen!)

Tänään julkaistava päivitys on 20. ohjelmistopäivitys sen jälkeen, kun SHIELD-ohjelmistopäivitys 7.1 julkaistiin vuonna 2015.

Uusin päivityksemme tuo jälleen mukanaan useita hienoja ominaisuuksia ja parannuksia. Lisäksi yksi yhteisön suurista suosikeista tekee nyt pitkään toivotun paluun!

Uusi GeForce NOW -beeta saapui pari kuukautta sitten. SHIELDin tapaan olemme säännöllisesti parantaneet tätäkin palvelua. Tämä päivitys tuo mukanaan pelin sisäisen äänichatin tuen. Nyt voit olla puhumalla yhteydessä toisiin pelaajiin Fortniten ja PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin kaltaisissa suosikkipeleissä. Voit nyt yhdistää kuulokkeet ja mikrofonin SHIELD-ohjaimen 3,5 mm:n liittimeen.

Pehmeämmät ja tarkemmat hiiren liikkeet sekä GeForce NOW:n pikanäppäimet ja näppäimistö- ja hiiririvi ovat käyttökokemukseen tehtyjä parannuksia, jotka helpottavat merkittävästi Dota 2:n ja Counter-Strike: Global Offensiven kaltaisten PC-suosikkipelien pelaamista.

Tulossa on myös lisää pelijulkaisuja, kuten Monster Hunter World ja F1 2018 – äläkä unohda, että Shadow of the Tomb Raider on vain muutaman päivän päässä.

Shadow of the Tomb Raider

(Hautaholveja putsaamassa. Eipä tässä muuta.)

Yksi usein kuulemamme palaute liittyy palveluihin kirjautumiseen SHIELDillä – palaute on ollut, että sen toivottaisiin olevan aika lailla sujuvampaa. Asia selvä, hoidetaan juttu kuntoon! Nyt esittelemme NVIDIA SHIELD TV -sovelluksen, jonka virtuaalinäppäimistö ja -hiiri tekevät kirjautumisesta huomattavasti helpompaa. Voit ladata sen Androidille Google Play Storesta tai iOS:lle Applelta.

NVIDIA Share on suosittu ominaisuus, jonka avulla voi ottaa näyttökuvia, tallentaa pelin kohokohtia ja striimata peliä Twitchiin. Nyt se on tekemässä paluun! Voit ottaa ominaisuuden käyttöön NVIDIAn jakamisvalikossa valitsemalla Järjestelmä > Asetukset.

(Jakaminen on täällä taas.)

Päivitys tuo mukanaan myös 120 Hz:n tilan tuetuille televisioille ja näytöille sekä uusia tapoja sammuttamista, uudelleenkäynnistämistä ja lepotilaa varten.

Lataa ja asenna uusi päivitys nyt SHIELDillesi jatkoksi vakuuttavaan päivitysluetteloon, joka sisältää mm. seuraavaa: Google Assistant ja puhekomennot; uusi GeForce NOW -beetapalvelu; HDR-tuki NVIDIA GameStreamissa ja suosituissa sovelluksissa, kuten Netflixissä ja Prime Videossa; tuki television katsomiseen ja tallentamiseen Plexin avulla; paras YouTube-kokemus YouTube TV:n, YouTube 360:n ja YouTube Kidsin avulla; tuki Amazonin ekosysteemille ja Amazon Musicille Castin kautta; tuki Applen ekosysteemille ja iTunes-elokuville Movies Anywhere -sovelluksessa sekä iTunes Musicille Google Music Managerissa; kolme käyttöjärjestelmäpäivitystä ja upouusi käyttöliittymä; tuhansia uusia sovelluksia ja pelejä.*

Kaikki tämä maksutta. Tämä on meidän tapamme sanoa kiitos.

*Huomaa, että sovellusten saatavuus ja toiminnot voivat vaihdella eri alueilla.