resident-evil-5-fi
what-is-hdr-fi
Plex-sovellus tekee SHIELD-laitteesta mediapalvelimen!


Plex-mediapalvelin SHIELDissä: sinun sisältösi, sinun tapasi

Julkaissut NVIDIA - Thu, Jun 9, 2016

Sinulla on siis suuri kokoelma elokuvia ja muuta sisältöä, joka on varmuuskopioitu jälkipolvia varten. Monille ihmisille se on yhtä hyvä kuin sen lukitseminen kassakaappiin. Kysymys on, miksi laittaa se lukkojen taa, jos et aio käyttää sitä? Apuun tulee Plex! Plex on yksinkertaisesti yksi helpoimmista tavoista käyttää sisältöä NVIDIA SHIELD Android TV:llä.

Esittelyssa Plex-mediapalvelin NVIDIA SHIELD Pro laitteessa!

Tänään kerromme kaiken uudesta Plex-mediapalvelimesta ja NVIDIA SHIELD Prosta. Olemme olleet Plex-sovelluksen faneja SHIELDin julkaisemisesta lähtien, sillä yhdistelmä on johtojenkatkojan toteutunut uni. NVIDIAn Tegra X1 suorittimen tehon ansiosta SHIELD tarjoaa TV:lle parhaan Plex-kokemuksen. Voit nauttia 4K-videotoistosta, rikkaasta Dolby Surround äänestä, äänihausta, yksityisestä kuuntelusta yms. Nyt, kun SHIELDiin on lisätty Plex-mediapalvelin, kokemus nousee täysin uudelle tasolle.

Parin viikon sisällä ilmestyvän uuden ohjelmistopäivityksen myötä SHIELD saa tärkeän päivityksen, johon sisältyy Plex-mediapalvelin. Tämän päivityksen myötä SHIELDistä tulee ensimmäinen äly-TV-laite, joka tukee virtaviivaisempaa Plex-valtavirtakokemusta, joka yhdistää Plex-mediasoittimen ja Plex-mediapalvelimen yhdeksi esiasennetuksi, helppokäyttöiseksi sovellukseksi. Yhdessä SHIELD Pron 500 Gt:n sisäisen tallennustilan ja laitteistokiihdytetyn 1080p-siirtokoodauksen kanssa Plex-fanit pääsevät nauttimaan saumattomasta yhdistetystä kokemuksesta, jonka avulla he voivat käyttää mediakokoelmaansa helpommin.

Plex-mediapalvelin SHIELD Prossa

SHIELD tekee Plex-mediapalvelimen avulla mediasta nauttimisen helpoksi missä tahansa. Aiemmin käyttäjien täytyi määrittää erillinen tietokone tai NAS-laite Plexin käyttämiseksi SHIELD-laitteessa tai missä tahansa muussa mobiililaitteessa, mutta nyt Plex-mediapalvelimen kanssa tarvitset ainoastaan SHIELD Pro laitteen! Asennus on hyvin yksinkertaista. Sinun täytyy vain kopioida mediasi SHIELDin sisäiseen muistiin tai kytkeä USB-kiintolevy vaikka NAS-laite SHIELDiin, niin olet valmis! Se on mediapalvelin.

NAS-laitteista puheen ollen, vaikka ne usein tarjoavat edullisia median tallennusvaihtoehtoja, niiltä yleensä puuttuu HD-siirtokoodauksen vaatima käsittelyteho, mikä lopulta vaikuttaa negatiivisesti Plex-kokemukseen. Näin ei käy, kun käytetään Plex-mediapalvelinta SHIELD-laitteessa. Sen NVIDIA Tegra X1 suorittimen ja 1080p-laitteistosiirtokoodauksen tuen ansiosta käyttämällä Plex-mediapalvelinta SHIELD-laitteessa koet huippuluokan suorituskyvyn, käytitpä sitten sisältöä suoraan SHIELD-laitteesta tai asennetusta NAS-laitteesta.

Plex-mediapalvelin SHIELD Prossa

Toinen mainio juttu NVIDIA SHIELD Pro laitteessa toimivasta Plex-mediapalvelimesta on, että voit nauttia videoista, ohjelmista ja elokuvista, musiikista, valokuvista ja muusta millä tahansa kodin laitteella sekä kotiverkon ulkopuolella etäkäytön ansiosta. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa, jolla on mobiililaite, voi käyttää sisältökirjastoasi millä tahansa puhelimella, taulutietokoneella tai tietokoneella. Lisäksi SHIELD Pro voi käsitellä useita suoratoistoja samaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että yksi henkilö voi katsella 4K-elokuvaa Netflixistä samaan aikaan, kun joku toinen katselee ohjelmaa taulutietokoneella jossain muualla, jopa etänä!

Plex-mediapalvelin SHIELD Prossa

Sisäänrakennetun Plex-mediapalvelimen ansiosta SHIELD Pro on täydellinen tapa nauttia kaikesta mediasta, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.

Miten Plex toimii?

Plex on älykkäästi tehty, keskitetty kodin mediatoistojärjestelmä, joka voi toimia keskuskeskittimenä median suoratoistamiseksi SHIELD-laitteeseen isäntätietokoneeseen asennetun Plex-mediapalvelinohjelmiston kautta.

Plex-mediapalvelin on saatavana käytännössä kaikille mahdollisille alustoille. Olipa käyttöjärjestelmäsi Windows, OS X tai jokin Linux-versio, homma on hoidossa. Plex-mediapalvelin toimii myös kaikenlaisten NAS-laitteiden kanssa. (NAS tarkoittaa verkkotallennuslaitetta. Ne ovat periaatteessa tiedostotason datatallennuspalvelimia tai laitteita, joita käyttäjät kytkevät tietokoneisiin lähiverkon kautta.)

Plex toimii niin, että se järjestää kaikki tietokoneen henkilökohtaisessa mediakirjastossa olevat videot, musiikin ja valokuvat ja sallii niiden suoratoiston suoraan SHIELD-laitteeseen.

Plex tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja henkilökohtaisesti sisällöstäsi – esimerkiksi tyylilajin, alkuperäisen kuvamateriaalin, luokitukset, juoniselosteen ja kestoajan –, ja siinä on paljon muita ominaisuuksia, jotka tehostavat kokemustasi olohuoneessa:

  • Suoratoisto täydellä laadulla SHIELDin tehokkaan videodekoodauksen ansiosta.
  • Oma alue viimeksi lisättyä sisältöä varten.
  • Jatka siitä, mihin jäit.
  • Usean käyttäjän tuki: Jokainen henkilö voi ylläpitää omaa katsottu-luetteloaan.
  • Elokuvateatterimainen kokemus: Lisää tulevien elokuvien trailereita ennen päätapahtumaa.

Plex-kanavat runsaamman sisällön suoratoistoa varten

Toinen upea ominaisuus on Plex-kanavat, joiden avulla voit käyttää ilmaista ja täydellistä sisältöä, jota suoratoistetaan Internetin suosituilta sivustoilta. Esimerkkejä ovat CNN, MSNBC, Comedy Central, The CW, NFL Network sekä suosittu Internet-sisältö lähteistä kuten Vimeo, IGN ja FunnyorDie. Lisäksi sisältö suoratoistetaan usein ilman mainoksia!

Mikä tekee SHIELDistä parhaan Plex-boksin?

Plex SHIELDissä. Paras median suoratoistokokemus.

Tiedot 6. huhtikuuta 2016 tilanteen mukaan

1. Suorituskyky mitattu käyttäen GFXBench (T-Rex) benchmarkia suhteessa Apple TV:hen (2012). 2. Muistin määrä henkilökohtaista sisältöä varten. Huomautus: Osa muistista varattu järjestelmäohjelmistolle. 3. Teoreettisten huippunopeuksien perusteella. 4. Kuulokeliittimen tuki kaukosäätimessä tai ohjaimessa yksityistä kuuntelua varten. 5. Alkuperäiset konsoliluokan pelit, kuten Borderlands: The Pre-Sequel, War Thunder, The Talos Principle, Doom 3, and Half-Life 2.

1. Paras suorituskyky!

Se, mikä erottaa Plex-kokemuksen Plex-kokemuksen SHIELD Android TV:ssä, on sen elegantti käyttöliittymänavigointi ja välitön toistovaste. Tämä on tehokkaan NVIDIA Tegra X1 suorittimen ansiota, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin Apple TV (2015), Roku 4 ja Fire TV (2015).** Lisäksi SHIELD oli ensimmäinen suoratoistomediasoitin, joka tuki Plex-sovellusta 4K-tarkkuudella.

2. Paras kokemus suoraan pakkauksesta!

Lisäetuna aktivoitu Plex-sovellus sisältyy ilmaiseksi SHIELD Android TV:hen. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi kytkeä SHIELD-laitteen päälle, niin hänellä on uusin ja paras Plex-versio valmiina avattavaksi kotinäytössä milloin tahansa.

3. Parhaat ominaisuudet ja toiminnot!

SHIELDin Android TV pohjainen Plex-toteutus on todennäköisesti päivitetyin saatavilla oleva Plex-versio. SHIELD on myös optimoitu tukemaan kaikkia Plexin ominaisuuksia – mm. surround-läpimeno sekä tuki yleisimmille Plex-käyttäjien käyttämille koodekeille, kuten H.264, H.265, MPEG-4, MPEG-2, MJPEG ja VP9. Lopuksi SHIELD-ohjaimessa on kuulokeliitin, jotta voit nauttia Plex-sisällöstä häiritsemättä muita perheenjäseniä.

4. Paras konsoliluokan pelikokemus

Useimmissa perheissä on yleensä joku, joka pitää pelien pelaamisesta. SHIELD on rakennettu myös tarjoamaan vastustamattomin pelikokemus asiakkailleen. Piditpä valtavirtapeleistä, kuten Sonic the Hedgehog, Minecraft: Story Mode tai Crossy Road, tai konsoliluokan peleistä, kuten Borderlands: The Pre Sequel, Metal Gear Rising: Revengeance, tai klassikoista, kuten Half-Life 2 tai Portal – SHIELD on ainutlaatuinen, sillä sillä voit pelata niitä kaikkia. Lisäksi SHIELD tarjoaa asiakkaille yksinomaisen pääsyn sen pilvipohjaiseen pelien suoratoisto palveluun – GeForce NOW – jossa käyttäjät pääsevät käyttämään uusimpia ja parhaimpia pelejä.

Mitä Plexin käyttöön tulee, on vaikeaa päihittää Plex-kokemus SHIELD-laitteessa. Jos et kuitenkaan vielä omista sellaista, muista ostaa NVIDIA SHIELD Android TV tänään!

*Paikallisen median suoratoistoon SHIELD-laitteeseen tarvitaan Plex-mediapalvelin, joka on asennettu ja käynnissä kotitietokoneessa tai NAS-laitteessa.

**Mitattu GFXBench T-Rex benchmarkilla.