what-is-hdr-fi
play-riptide-renegade-fi
NVIDIA SHIELD paranee edelleen uusilla päivityksillä


Paras suoratoistolaite Netflixille – NVIDIA SHIELD Android TV:lle

Julkaissut NVIDIA - Wed, Jun 29, 2016

NVIDIA SHIELD on osoittanut olevansa paras Android TV boksi, ja se tarjoaa parhaan Android TV kokemuksen personoiduilla viihdesuosituksilla, koko Android-mediakokoelmasi välittömällä käytöllä, tehokkailla ja monipuolisilla äänihakuominaisuuksilla parhaalla 4K- ja mediatoistotuella ja parhaalla pelauskokemuksella verrattuna kaikkiin muihin äly-TV-bokseihin.

Julkaisunsa jälkeen SHIELD-laitetta on päivitetty jatkuvasti mielenkiintoisten uusien kokemusten ja ominaisuuksien tarjoamiseksi. SHIELD Android TV:n uusin SHIELD Experience päivitys 3.2 tuo monia mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia ja sovelluksia.

Tutustutaan uusiin ominaisuuksiin!

Netflix HDR-laadulla - SHIELD on ensimmäinen äly-TV-boksi, joka tukee Netflixiä HRD-laadulla. Yhdistä se HDR TV:hen, niin voit nauttia kirkkaammista kirkkaista kohdista, yksityiskohtaisemmista hämäristä kohdista ja laajemmasta värialueesta. Tänä kesänä on tulossa sata tuntia HDR-ohjelmia.

YouTube 4K 60FPS – Katsele YouTube-videoita 4K Ultra HD tarkkuudella tasaisella nopeudella 60 ruutua sekunnissa – vain SHIELDissä.

Dolby Atmos – Nauti kotiteatterikokemuksesta täyteläisen Dolby® Atmos surround-äänen läpiviennin kanssa MX Player-, SPMC- ja SHIELDin esiasennetulla Valokuvat ja videot sovelluksilla.

Paras yleishaku – Hae musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia tai pelejä luonnollisella kielellä, niin saat tuloksia yli 60 sovelluksesta mukaan lukien parhaat uudet lisäykset: Netflix ja Spotify.

Median suoratoisto – kotona ja liikkeellä – Sisäänrakennetun PLEX-mediapalvelimen avulla voit nyt suoratoistaa henkilökohtaista mediakokoelmaasi SHIELDistä mobiililaitteisiin myös kodin ulkopuolella. Kiihdytä mediaasi (myös NAS-laitteelta) SHIELDin HD-siirtokoodin avulla.

Sammuta TV automaattisesti –SHIELDin HDMI CEC tuen täydennyksenä SHIELD sammuttaa nyt TV:n automaattisesti, kun SHIELD on lepotilassa. Ota käyttöön kohdassa Asetukset > HDMI > HDMI-CEC-määritykset.

Jaa SHIELD-kansioita tietokoneen kanssa – Käytä SHIELD-kansioita verkkoon liitetyllä PC:llä tai Macilla ja jaa tiedostoja vetämällä ja pudottamalla. Ota käyttöön kohdassa Asetukset > Tallennus ja nollaus > Käytä PC:n SHIELD-kansioita.

Ota verkkotallennuslaite käyttöön – Ota verkkoon liitetty tallennuslaite (NAS) käyttöön SHIELDissä, niin voit käyttää koko mediakokoelmaasi. Suoratoista tätä mediaa mobiililaitteisiin käyttämällä Plex-sovellusta ja SHIELDin HD-laitteistosiirtokoodia. Tee asetukset kohdassa Asetukset > Tallennus ja nollaus > Verkkotallennus.

Parannettu kuvanlaatu – Ota YCbCr 4:4:4 väriavaruus käyttöön parempaa videolaatua varten televisioissa, jotka tukevat sitä. Valitse Asetukset > HDMI > Väriavaruus.

Joten tässä sitä ollaan. Parhaasta suoratoistomediasoittimesta tuli juuri parempi. Jos et ole vielä liittynyt SHIELD Android TV muotivirtaukseen, niin mikä sinua estää? Käy tänään hankkimassa oma NVIDIA SHIELD Android TV!