cut-the-cord-with-plex-fi
tomb-raider-on-shield-fi
Uusi NVIDIA Games -sovellus SHIELDille


Uusi NVIDIA Games -sovellus SHIELDille

Julkaissut Steve Klett - Tue, Jan 31, 2017

NVIDIA julkaisee uuden sovelluksen, joka helpottaa suosikkipeliesi – ja myös aivan uusien pelien – löytämistä ja pelaamista SHIELD TV:llä.

Sovelluksen nimi on NVIDIA Games ja se korvaa SHIELD Hubin yhden napsautuksen SHIELD TV -pelien aloitussovelluksena. Päivityksiä aletaan välittää alkuperäisiin SHIELD TV -laitteisiin tästä päivästä alkaen ja kaikkien laitteiden odotetaan olevan päivitetty NVIDIA Games -tasolle pian.

Jos SHIELD TV:ssä on käytössä automaattinen päivitys (joka on oletusasetus), päivityksen pitäisi tapahtua automaattisesti. Jos se ei ole käytössä, sinun on etsittävä päivitys itse Google Play -kaupasta.

Kun päivitys on asennettu, aloitusnäytön pelirivillä näkyy NVIDIA Games -sovellus (katso yllä oleva kuva). NVIDIA Games yhdistää käytännössä kaikki SHIELD TV:si peliluokat niin, että ne kaikki ovat yhden napsautuksen päässä.

Huomautus: SHIELD TV:n (2015) omistajat saavat NVIDIA Games -sovelluspäivityksen asteittain usean viikon aikana 26.1.2017 alkaen. Päivityksen jälkeen SHIELD Hub -rivi ei ole enää käytössä. SHIELD Hub -rivi on näkyvissä siihen asti, kun päivitys on asennettu. Jos järjestelmäsi ei ole vielä päivittynyt automaattisesti, saat NVIDIA Games -sovelluksen käyttöösi heti liittymällä NVIDIA Games -beetaohjelmaan.

Jos olet hankkinut uuden NVIDIA SHIELD TV:n, siinä on NVIDIA Games valmiiksi asennettuna. Päivitys julkaistaan SHIELD-tabletille ja kannettaviin SHIELD-laitteisiin myöhemmin tänä vuonna.

NVIDIA Games -sovellus korvaa SHIELD Games-, GeForce NOW- ja GameStream-ruudut, jotka näkyivät aiemmin erillisinä valintoina SHIELD TV:n SHIELD Hub -rivillä. Lataamasi Android-pelit ja äskettäin pelaamasi GeForce NOW- ja GameStream-pelit näkyvät nyt uudella pelirivillä.

Kaikki asennettuna olevat pelisi – Google Play -kaupasta lataamasi Android-pelit, GeForce NOW -pilvipalvelun kautta suoratoistamasi PC-pelit tai suoraan GeForce GTX -pelitietokoneeltasi suoratoistamasi pelit – löytyvät nopeasti NVIDIA Games -sovelluksesta. Sovellus ei muuta pelejäsi millään tavalla, se muuttaa vain tapaa, jolla käynnistät ne. Kaikki pelitallenteesi pysyvät muuttumattomina, joten voit jatkaa pelaamista normaalisti päivityksen jälkeen.

Yli 1 000 peliä nyt pelattavana NVIDIA SHIELD TV:llä

Saatavana on yli 1 000 Androidin omaa peliä, joista monet on optimoitu SHIELDille, ja satoja PC-pelejä, joita voit suoratoistaa SHIELDillä GeForce NOW- ja GameStream-palveluja käyttämällä. NVIDIA Gamesin avulla pääset pelaamaan suosikkipelejäsi nopeasti.

Tässä on kaikki mahtava pelisisältö, jota voit käyttää NVIDIA Games -sovelluksella:

  • Android-yksinoikeuspelit: SHIELD on aivan mahtava laite huipputason Android-peleistä nauttimiseen – tarjolla on niin suosittuja perhepelejä kuin indiehittipelejäkin näyttävää grafiikkaa ja moninpelaamisen riemun tarjoavien pelien lisäksi.
  • GeForce NOW -pelit: Voit nauttia näyttävästä GeForce GTX 1080 -peligrafiikasta suoratoistamalla pelejä SHIELD-laitteellasi uuden sukupolven GeForce NOW -palvelun kautta. Pelaamaan pääset välittömästi ilman aikaa vieviä latauksia tai päivityksiä. Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan, minkä jälkeen se maksaa 9,99 € kuukaudessa.
  • NVIDIA GameStream -pelit: Voit suoratoistaa GeForce GTX -tietokoneellasi olevia pelejä SHIELD-laitteeseen, kun haluat nauttia peleistä olohuoneessasi isolta ruudulta. Steam Big Picture on suoraan käytettävissä.

NVIDIA Games -sovelluksen Pelaa nyt -rivillä näkyvät kaikki SHIELD-laitteella äskettäin pelaamasi pelit, joten pääset takaisin niiden pariin kätevästi ja nopeasti.

Kun käynnistät NVIDIA Games -sovelluksen, vasempaan pystyruutuun tulee näkyviin erilaisia peliluokkia. Jos olet asentanut Android-pelin tai pelannut aiemmin GeForce NOW- tai GameStream -pelejä, Pelaa nyt -rivi on oletusarvoisesti aktiivisena. Rivillä näkyvät kaikki pelit, joita olet pelannut äskettäin, joten voit palata niiden pariin nopeasti. Suoratoistettujen pelien nimen alapuolella näkyy GeForce NOW- tai GameStream-merkintä, joten näet helposti, minkä palvelun kautta olet pelannut niitä. Voit aloittaa pelaamisen yksinkertaisesti napsauttamalla haluamaasi rivillä näkyvää peliä.

Oma kirjasto -näkymässä näet kaikki asentamasi SHIELD-optimoidut Android-pelit, kaikki GeForce NOW -jäsenyyteesi sisältyvät pelit, kaikki GeForce NOW -kaupasta ostamasi pelit ja kaikki GameStream-yhteensopivat pelisi.

Huomautus: SHIELD TV:si tukee pelien suoratoistoa kotonasi NVIDIA GeForce GTX -pelitietokoneelta NVIDIAn GameStream-tekniikkaa käyttämällä. Jos et ole vielä kokeillut sitä, pelaaminen tapahtuu helposti valitsemalla Oma kirjasto > GameStream. Lisätietoja saat täältä.

Voit etsiä pelin NVIDIA Games -sovelluksesta myös puhehakua käyttämällä. Voit aktivoida puhehaun milloin tahansa yksinkertaisesti painamalla SHIELD-ohjaimesi NVIDIA-painiketta. Sano sitten vain pelin nimi, esimerkiksi "The Witness", niin peliruutu ladataan. Jos omistat kyseisen pelin, voit aloittaa pelaamiseen suoraan ruutua napsauttamalla. Jos et omista peliä, voit ostaa sen napsauttamalla ruutua ja toimimalla näkyviin tulevien kehotteiden mukaan.

NVIDIA Games -luokkien avulla löydät uusia SHIELD-pelejä pelattavaksi näppärästi

Sovellus erittelee pelit luokkiin ja lajityyppeihin, joita tutkimalla voit löytää uusia kiinnostavia pelejä. Esimerkiksi Uudet GeForce NOW -pelit -luokasta löytyvät kaikki NVIDIAn pilvipelipalveluun julkaistut uudet pelit ja Uudet Android-pelit -luokasta kaikki SHIELDille optimoidut uudet Androidin omat pelit.

NVIDIA Games -luokkien avulla löydät nopeasti uusia pelejä pelattavaksi – myös perheen pienimmille sopivia.

Etsitkö lapsille sopivaa peliä? Hupia lapsille -luokasta löydät nopeasti turvallisia ja lapsiystävällisiä valikoituja pelejä. Etkä saa tarpeeksesi Batmanista? Ole batman -luokasta löydät kaikki pelit, joissa yön ritari esiintyy.

Kun varaat hieman aikaa tarjolla oleviin luokkiin tutustumiseen, huomaat varmasti pian, että NVIDIA Games on todella kätevä tapa nauttia suosikkipeleistäsi SHIELDillä ja mahtava keino etsiä uusia kiinnostavia pelejä.

Jos et vielä omista sellaista, osta NVIDIA SHIELD TV tänään!