5-new-square-enix-games-fi
nvidia-games-app-fi
Plex ja NVIDIA SHIELD auttavat luopumaan johdoista


Plex ja NVIDIA SHIELD auttavat luopumaan johdoista

Julkaissut William O'Neal - Fri, Jan 6, 2017

Tapamme katsella televisiota on muuttumassa. Miljoonat ihmiset katsovat nykyään televisiota ilman kaapeli- tai satelliittitelevisiotilausta. Nämä johdoista luopuneet nautiskelijat katselevat maksuttomia kanavia virittimen ja antennin turvin, mutta tähän asti heille ei ole ollut tarjolla todella toimivaa ohjelmistoa.

Tämä tilanne on nyt muuttunut, kun SHIELD-laitteen Plex-sovellus on saanut päivityksen myötä tuen TV-lähetysten livekatselua (beetaversio) ja tallentamista varten.

Plex on sovellus johdoista luopujille

Jos aiot luopua johdoista, Plex on pakkohankinta – sen takia se onkin valmiiksi asennettuna kaikissa SHIELD TV -laitteissa. Johdoista luopuneiden SHIELDin omistajien tulisi myös ehdottomasti harkita Plex Pass -tilausta.

Plex-sovelluksen uudet TV-lähetysten live-katselutoiminnot antavat SHIELD-käyttäjille mahdollisuuden katsella ja tallentaa ilmaisten digikanavien lähetyksiä. Siihen tarvitaan vain TV-antenni, jonka voi kytkeä SHIELDiin joko USB-liittimellä tai verkon kautta. TV-lähetyksiä voi katsella jopa 1080p-tarkkuudella ja 5.1 Surround -äänillä.

Ja koska SHIELD TV toimii Plex-mediapalvelimena, voit myös tallentaa suosikkiohjelmiasi, elokuvia ja urheilulähetyksiä Plex-tallentimella. SHIELDin kanssa voi käyttää myös ulkoisia tallennuslaitteita, joten saat laajennettua SHIELD-peruslaitteen 16 Gt:n tai SHIELD Pron 500 Gt:n sisäistä tallennustilaa tarpeen mukaan helposti.

Katsele TV-lähetyksiä suorana tai tallenna ne ja katsele missä haluat

Uusin Plex-versio lisää suoraan SHIELDiin TV-lähetysten katselu- ja tallennusominaisuudet sekä lisäksi mahdollisuuden asettaa tallennukset etäältä. Voit siis asettaa SHIELD-laitteesi tallentamaan ohjelmia millä tahansa verkkoselaimella tai mobiililaitteella. Toisto tapahtuu SHIELDin kautta, joten voit katsella ohjelmia missä tahansa oletkin, kunhan sinulla on jokin Plex-yhteensopivista laitteista mukanasi.

Yksinkertaisesti sanottuna, SHIELD on ainoa laite, jolla voit katsella TV-lähetyksiä suorana, tallentaa niitä ja toistaa niitä missä haluat. Mutta se kehuista! Seuraavaksi esittelemme, miten kaikki toimii ja miten voit hyödyntää Plexin tarjoamia etuja SHIELD-laitteellasi.

Aivan ensimmäiseksi tarvitset Plex Passin

Jotta saat kaiken hyödyn Plexistä, tarvitset Plex Pass -tilin (hinnat alkaen 3,99 £ / kk, saatavana myös ikuisuustilauksia). Rekisteröimällä Plex Pass -tilin voit katsoa TV-ohjelmia, elokuvia, uutisia ja urheilulähetyksiä suorana sekä tallentaa niitä SHIELD-laitteellesi katseltavaksi HD-tarkkuudella millä tahansa laitteellasi paikasta riippumatta.

Suorien TV-lähetysten katselua varten tarvitset digivirittimen ja -antennin

Kun Plex Pass -tilisi on luotu, tarvitset vain kaksi fyysistä laitetta: digivirittimen ja antennin. Esimerkkijärjestelmässämme käytimme Hauppaugen WinTV-DualHD USB -viritintä. Se on kaksikanavainen viritin, jolla voi tallentaa kahta ohjelmaa samanaikaisesti. Se kytketään suoraan johonkin SHIELD-laitteesi USB-porteista. Toinen pää yhdistetään antenniin.

Plexin kattava TV-kanavien valikoima

Plexin elektroninen TV-opas tukee eurooppalaisia kanavia. Mukana ovat esimerkiksi kaikki suuret kanavat, kuten BBC, ITV, CBC, Telemundo ja Univision.

Rajattomat tallennusmahdollisuudet

Nykyaikana digitallentimesta tuntuu olevan tallennustila lopussa jatkuvasti, joten rajaton tallennustila kuulostaa varmasti todella hyvältä. Plexin SHIELD TV -digitallennus tarjoaa monia tallennusvaihtoehtoja. Voit tallentaa ohjelmia suoraan SHIELDin sisäiseen muistiin (myös sisäiseksi määritetylle USB-tallennuslaitteelle), ulkoiseen USB-tallennuslaitteeseen tai SHIELDiin yhdistettyyn 24 teratavun verkkotallennusjärjestelmään! Ja koska tallennustila on omassa hallinnassasi, tallennukset eivät vanhene koskaan!

Media käytettävissä kaikkialla Plex Passin avulla

Yksi mahtavimmista Plex-digitallennuksen ominaisuuksista on mahdollisuus katsella ohjelmiasi paikasta riippumatta (vaikka ulkomailla!) monilla erilaisilla laitteilla. Tästä on kiitätminen SHIELDin 1080p-tarkkuuden siirtotukea. Plex Passin avulla voit lisäksi ladata ohjelmia mobiililaitteeseesi katseltavaksi ilman verkkoyhteyttä. Plexin uskomattomat digitallennustoiminnot tekevät TV-ohjelmien etsimisestä, ajastamisesta ja järjestelemisestä todella vaivatonta.

Jos sinulla ei ole vielä NVIDIA SHIELD TV -laitetta, se kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa vaikka heti. Kun olet saanut laitteesi asennettua, muista ottaa meihin yhteyttä Twitterissä ja kerro, miten sinä nautit suorista TV-ohjelmista SHIELDillä.